Revizorske usluge

Interna revizija je oblik nadzora nad računovodstvenim i administrativnim kontrolama koji služi menadžmentu kao podrška i pomoć u vođenju kompanije.

Kontroling je po ciljevima blizak internoj reviziji i kao efikasan koncept upravljanja poslovnim rezultatom preduzeća on obuhvata koordinaciju i vezu planiranja i informisanja, te analizu i kontrolu ljudskih, materijalnih, finansijskih i informacinih resursa radi ostvarivanja ciljeva na efikasan način.

Mi vam nudimo usluge interne revizije i kontrolinga u obimu i obliku  prilagođenom vašim specifičnim potrebama. Imamo bogato iskustvo vodjenja interne revizije u velikim preduzećima i kompleksnim poslovnim sistemima u skladu sa priznatim svetskim standardima. Obzirom na bogato iskustvo u reviziji, u prilici smo da Vam pružimo svestranu podršku u kontaktu sa Vašim eksternim revizorskim kućama kao i pregled primene internih kontrola, računovodstvenih standarda i standarda finansijskog izveštavanja u Vašem preduzeću prethodno eksternoj reviziji.
Takođe, imamo resurse i iskustvo da Vam pružimo usluge forenzičke revizije u slučaju specifične potrebe.

 • Kontinualna interna revizija
 • Forenzička revizija
 • Dijagnostičko ispitivanje poslovanja – due diligence
 • Preglede finansijskih izveštaja i konsolidovanih paketa u skladu sa Međunarodnim standardima finansijskog izveštavanja MSFI i Međunarodnim standardima računovodstva MSR
 • Korigovanje finansijskih izveštaja
 • Preglede finansijskih izveštaja u skladu sa Zakonom o računovodstvu i reviziji Republike Srbije

  Dvadeset godina iskustva, reference renomiranih saradnika i veliki broj poznatih klijenata, stavljaju nas na vodecu poziciju u regionu. Mi smo moderno i dinamično poslovno okruženje.

  ADRESA

  Vizantijski bulevar 84/4, 18000 Niš, Srbija

  TELEFON

  ++381 60 5088112

  EMAIL

  julijana@bizniscentar.rs